Eyecedar är en professionell återförsäljare av glasögon på nätet. Produkttyperna omfattar receptbelagda glasögon, receptbelagda solglasögon, glasögon som blockerar blått ljus, modeglasögon utan recept, läsglasögon osv. Vi är engagerade i att utforma och tillverka glasögonprodukter av hög kvalitet och tillhandahålla professionella och pålitliga tjänster.

Våra löften:

Se till att alla kunder får den bästa kundupplevelsen.

Ge 2 års garanti på alla receptbelagda glasögonbågar och solglasögon.

Vi erbjuder de mest prisvärda glasögonen och optiska linser av bästa kvalitet.

Tillhandahålla en säker och bekväm glasögontjänst för beställningar online.

Ge 30 dagars kostnadsfri och bekymmersfri returpolicy.

Snabb internationell logistik och leverans, expressleverans säkerställer att beställningar tas emot inom 4-6 dagar.

Ge tillfredsställande och utmärkt kundsupport.

Expressleverans

We are committed to designing and manufacturing high-quality glasses products, and provide professional and reliable services.To ensure that all customers will get the best customer experience, 2-year quality guarantee on all prescription eyeglass frames and sunglasses, 30-day free return policy, and excellent customer support.

Vi är engagerade i att designa och tillverka glasögonprodukter av hög kvalitet och tillhandahålla professionella och pålitliga tjänster.För att säkerställa att alla kunder får den bästa kundupplevelsen, har vi en 2-årig kvalitetsgaranti på alla receptbelagda glasögonbågar och solglasögon, 30-dagars kostnadsfri returrätt och utmärkt kundsupport.

 • 100 % Tillfredsställelse

  Vi erbjuder 30-dagars returer utan problem på alla beställningar. Du har trettio (30) dagar på dig från det datum du får glasögonen för att ringa oss eller skicka ett e-postmeddelande för en returförfrågan om du vill returnera dem av någon anledning.

 • Kvalitetsgaranti

  Vi väljer noggrant ut varje par glasögon för dig och erbjuder 2 års reparationsservice av hög kvalitet.

 • Virtuell provning

  Använd vårt system för att prova glasögon online, ladda upp ditt foto i alla produktlistor, så att du kan se hur det ser ut i realtid och få hjälp med att välja glasögonstil.

 • Trygg och säker shopping

  Vi använder SSL-teknik (Secure Sockets Layer) enligt industristandard för att kryptera potentiellt känslig information som ditt namn, din adress och annan kritiskt känslig information, t.ex. dina kreditkortsuppgifter, under kassan.

 • Utmärkt Service

  Vår professionella kundtjänst svarar när som helst på alla frågor om köp och efterförsäljning.

 • Snabb Leverans

  Vi levererar glasögon direkt till din dörr och de flesta beställningar anländer inom 7 dagar.

Essential & More

Essential & Mer

Ljus från mörkret. Färg kan påverka vårt humör. Det viktiga är att hitta sambandet. Soliga färger skildrar en regnbåge av hopp, och klassiska färger skapar en lugn och stabil atmosfär.

Organic fashion

Ekologiskt mode

Det värde som vi ger material och hantverk ökar dag för dag. Vi respekterar naturen, vistas i naturen och arbetar outtröttligt för naturen. Cirkulär design är en design utan avfall som syftar till att söka lösningar som kan lösa allt allvarligare miljömässiga och socioekonomiska problem, och designen respekterar miljön mer. Produktionscykeln har omarbetats för att minska avfallet; utformningen av kläder, accessoarer och föremål följer principen om hållbarhet, vilket gör reparationer till en ny vana. Den nya trenden är att omvärdera vad vi använder och klargöra när gränsen är tillräcklig. Därför återspeglar aktiv" design och föremålsdesign med extraordinära egenskaper säkerhet

Brand new community

Helt nytt samhälle

Ingenting är friare, sorglösare och mer energisk än barndomen. Denna stämning kan göra människor i alla åldrar bättre, låta oss se världen i en mer levande färg, låta oss inte vara alltför hårda, låta oss projicera oss själva in i världen som en nöjespark. Det är i detta sammanhang som olika röster samlas för att uttrycka sin önskan att göra framtiden bättre. Denna önskan förmedlas genom intressanta kanaler och stöds av teknik. Den sprids genom musik, mode och konst och uttrycks till och med genom virtuell verklighet. Allt påverkas av modern retrostil. Från mönster till fräscha färger utstrålar det en retroatmosfär.

Bona fide

Bona fide

Vi befinner oss i en tid som är oskiljaktig från Internet, och vi är alltmer nedsänkta i den nya virtuella världen. Vi börjar inse att vi måste utforska en ny intimitet genom oss själva och andra för att återupprätta vår mänsklighet" och upptäcka nya sätt att skapa kollektiva förbindelser som bygger på att dela känslor och erfarenheter. Den första "känsla" som vi behöver utforska på nytt är beröring

FÖRSÄNDELSETID

CountryRegion Postningsmetod Räkna Beräknad leveranstid
United States & Canada USPS 5.95* 8-10 dagar
United States & Canada UPS/DHL/FEDEX 12.95* 5-6 dagar
Europa Lokal postexpress 6.95* 8-10 dagar
Europa DHL/UPS/\/FEDEX 12.95* 5-6 dagar
Australien och Nya Zeeland Lokal postexpress 6.95* 8-10 dagar
Australien och Nya Zeeland DHL/UPS//FEDEX 12.95* 5-6 dagar

Återbetalningspolicy

Du har trettio (30) dagar på dig från det datum du får glasögonen att ringa oss eller skicka ett e-postmeddelande för en returbegäran om du vill returnera dem av någon anledning. Om du gjorde ett misstag under beställningen, eller om du bara inte gillar glasögonen, kan du returnera dem för en engångskredit på 100 % (exklusive frakt) eller för en återbetalning på 50 % (exklusive frakt) till kredit- eller betalkortet eller PayPal-kontot.

Vi byter ut trasiga ramar utan kostnad under den tvååriga garantiperioden. Om du anser att det finns ett tillverkningsfel kan du returnera glasögonen för inspektion inom den 30-dagars garantiperioden. Om vår inspektion visar att glasögonen har tillverkats felaktigt kommer vi att göra om dem åt dig utan kostnad. Linser Fel i antireflexbeläggningen (AR) och fotokroma filmer garanteras i ett ett år från mottagningsdatumet. Garantin täcker inte normalt slitage på bågar, linser eller beläggningar.